Nädal 1 – mis on Kodases uut?
Miks me seda teeme?
Kodases on pidevalt midagi toimumas ja kuna koos on alati toredam, kutsume sind meie teekonnale kaasa. Otsustasime, et alates tänasest jagame sinuga iganädalaselt oma tegemisi ja arenguid siin blogis ning koondame põnevad uudised pealkirja “NÄDAL” alla.
Millest me NÄDALas räägime? Hoiame sind kursis kõigega, mis puudutab meie smuutisid, tootmist, destilleerimisruumis toimuvat, restorani ja muud. Kui sul on mõni eriliselt põletav küsimus, mille kohta tahaksid rohkem teada, kirjuta meile julgelt! 😉
Sel nädalal menüüs
- – Restoran
- – Smuutid
- – Kange alkohol
Ja nüüd… me alustame!
Esmalt – Kodas restoran
Sügispuhkusele minekust alates oleme saanud kõnesid, sõnumeid ja kirju restoranis laudade broneerimise soovidega. Südamest hea meel on sulle teatada, et see aeg on lõpuks saabunud – avasime 3. detsembril oma uksed talvehooajaks. Meie restoranitiim on koostanud ka uue ja maitsva menüü. On vaid aja küsimus, kuniks broneeringuraamat detsembriks lõplikult täitub, seega võta parem kohe telefon, lepi kuupäev oma sõprade ja perega kokku ning broneeri laud. Vaata broneerimisinfot restorani kodulehelt:
KODAS Restaurant
Arengud smuutidega
Töötame praegu täie hooga, et uued smuutid esimesel võimalusel teie ette tuua. Oleme välja mõelnud ja ette valmistanud kolm erinevat retsepti, mis on mmmaitsvad! – uskuge mind. Praegu viimistleme veel pakendite disaini ja tellime tarnijatelt koostisosi. Pidevalt saabub meile ka uue tootmisliini osi. Sel aastal vast veel smuutisid maitsta ei saa aga eesmärk on esimene partii smuutisid toota järgmise aasta jaanuaris!
On aeg kangemaks
Oleme kätte saanud tegevusloa kange alkoholi tootmiseks. See tähendab, et lõpuks ometi saame hakata destilleerima meie kaua oodatud õunabrändit. Lisaks õunabrändile on meil mitmeid uusi lahedaid ideid ja tooteid teostamisel. Kas saad videost aru, millega tegu? Postituse lõpus annan sulle teada. 😉
Kuna esimese partii brändi valmimine võtab aega vähemalt 2-3 aastat, hakkame järgmiseks katsetama džinnidega ja lisaks veel teiste kangete alkohoolsete jookidega, mis, pane tähele, võivad olla lausa revolutsioonilised! Hoiame sind kindlasti oma katsetustega kursis.
Tänaseks kõik!
Kohtume taas veidi vähem kui nädala pärast 😉
Oot… Kas mõtled ikka, mis seal videos siis oli? See on purustatud ebaküdoonia mass, millest me plaanime destilleerida midagi ainulaadset. Anname sulle teada, kuidas meil sellega läheb – lõhn ja maitse on igatahes juba vaimustavad.
P.S. Kui sul on teemasid või küsimusi, mida me edaspidi kajastada võiks, anna meile neist teada ingmar.nommann@kodas.ee 😎