Valgjärve, Lõuna-Eesti. Maastik, mille voolis üle 9000 aastat tagasi mandrijää. Koht, kus tuhanded väikesed künkad on kaetud kauni metsade ja viljapõldude mosaiigiga. Ideaalne paik, kus inimesed saaksid harmooniliselt koos loodusega elada. Just see koht on meie kodu.
Me oleme alati uskunud, et inimesed peaksid elama koos loodusega, mitte pidama end sellest kõrgemaks. See ei tähenda muidugi seda, et me peaksime kiviajas elama. Me usume, et koostöös teaduse ja looduse uurimisega on võimalik leida tasakaal ja sünergia - sümbioos andmise ja saamisega.
Meie eesmärk siidritega on alati olnud võimalikult hästi valmistamisel kasutatud õunte karakteri välja toomine. Me usume, et lihtsuses peitub võlu. Seetõttu kasutame tootmises vaid parimaid õuna sorte. Erinevalt joogitööstuse normidele me ei lahjenda pressitud õunamahla mitte üheski tootmise etapis.
Teadus on olnud juba algusest saati üks meie ettevõtte alustalasid. Sulev Nõmmann, Kodase tegevjuht omandas oma doktorikraadi merebioloogias oma varajastes 30ndates ning on veetnud aastaid merel seilates. Tema teaduslikku tausta on tunda igas meie tootes. Selleks, et tagada võimalikult head maitseelamused ning stabiilne kvaliteet, oleme juba üle kümne aasta töötanud koos Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskusega. Tänu sellele pikale koostööle suudame oma õunasortide, pärmide ning tootmismeetoditega luua tõeliselt ainulaadseid tooteid.
Lisaks sellele oleme arendamas jäätmevaba tootmistsüklit, et vähendada raiskamist ja meie ökoloogilist jalajälge. Uute meetoditega suudame ära kasutada kogu õuna nii, et ainult vars ja seemned jäävad alles - mahlast saavad joogid, siidri ja veinipäradest kange alkohol ning viljalihast püree.
Siidrikoda OÜ on pühendunud Eestis kasvatatud aiandussaaduste väärindamisele uudseteks joogi ja toidu toodeteks. Kohustume täitma kõiki nõudeid ja pidevalt parendama juhtimissüsteemi.
Koht kus sünnivad ideed ja imed. Kodase tootmishoone sai projekteeritud osana ümbritsevast kaunist loodusest. See tehas ei olnud loodud ainult kasvava nõudluse rahuldamiseks vaid ka selleks, et avada oma uksed kogu maailmale.
Et näidata sinusugustele seikluslikele inimestele, kuidas meie maitsvad tooted valmivad. Tehases asub ca 1500m² tootmispinda, restoran, seminariruum, brändi kelder ja destilleerimise ruum.
Broneeri ekskursioon tehases või vaata tulevasi sündmuseid meie tehases!
Kinnitan sisenedes, et olen oma elukoha riigis piisavalt vana, et tarbida alkoholi.
NB! Hetkel tarnime tooteid ainult järgnevatesse riikidesse: Eesti, Läti ja Leedu. Vabandame võimalike ebamugavuste pärast!
Tundub, et te pole veel midagi valinud.